Verliefd: dit zijn de mooiste roktrends van 2020 | mode meid

2021-12-14 17:36:47 By : Mr. Dexter Wong

Als er een top vijf is voor de vrolijkste kledingstukken, dan staat de rok zeker op nummer één. Het is dus geen straf om in de trends van dit geliefde kledingstuk te duiken.

Met de komst van de zomer verwelkomen we ook zomerkleding en de trends die daarbij horen. Van jurken tot zomerjassen, van sandalen tot sneakers: maar hoe zit het met de roktrends? We zijn een oude klassieker vergeten, maar brengen vandaag een eerbetoon aan de rok om het goed te maken. En wie weet: misschien vind je vandaag je grote rokliefde.

Was de plooirok ooit een 'no-go' vanwege het stoffige imago, tegenwoordig is de plooirok allesbehalve saai. De meest stijlvolle vrouwen hebben bewezen dat deze rok echt modieus is. Zeker als het tot net onder je knieën komt. Extra gedurfd in een opvallende kleur of print.

Was deze rok ooit bedoeld als onderrok of alleen voor de slaapkamer, anno 2020 mag je ermee gezien worden. Hij heeft ook iets liefs door de zachte uitstraling. Met andere woorden: een goede kruising tussen vrouwelijk en chic - en daarom meer dan welkom in onze garderobe.

Nu vintage kleding hipper is dan ooit, zien we dat ook de meer ouderwetse prints in opkomst zijn. De grove bloemenprint, groen, rosé, geeltinten en fantasieprints voeren de boventoon. Voor een extra hippe 'vintage vibe' combineer je deze rokken met een gekleurde trui. 

De wikkelrok is eigenlijk van alle tijden, maar lijkt dit jaar nog meer in the picture te zijn. Het leuke aan deze rok? Hij staat elke vrouw mooi. Het geeft je een taille en je buik wordt op magische wijze bedekt. Wij vrouwen hebben daar natuurlijk geen probleem mee.

Met de huidige trends uit de jaren 90 is het niet verwonderlijk dat de geruite rok een comeback heeft gemaakt. Het is er in elke lengte en elke kleur: van lang tot kort, van pastel tot grijs. Ga dus voor een variant die helemaal bij je eigen stijl past. 

Ban.Do | Een vogeltje vertelde me...

Deze rok past bij iedereen (ook bij jou)

Dit zijn de mooiste zomerjurktrends

Welke stijl past het beste bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook Zomer in een witte jurk Mode Lees ook Zo glijdt je zonnebril nooit meer van je neus Mode Lees ook 18x de beste zomerblouses Mode Lees ook Hoe kom je van die piepende schoenen af ​​Mode Altijd up-to-date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en veel mode-inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een link. Als je erop klikt, ontvang je wekelijks Fashionchick-updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog eens.

Breng de zomer door in een witte jurk

Zo glijdt je zonnebril nooit meer van je neus

18 x de leukste zomerblouses

Zo kom je van die piepende schoenen af

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en veel mode-inspiratie

Je bent er bijna... er is een e-mail verstuurd met een link. Als je erop klikt, ontvang je wekelijks Fashionchick-updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog eens.

Fashionchick verandert de manier waarop we mode winkelen. Zoek, vind, vergelijk en koop artikelen van honderden webshops op één plek.